banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt.
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
2018 Masakan Nusantara - de Indonesische keuken 
Masakan Nusantara - de Indonesische keuken wordt in meerdere delen uitgegeven. In elk deel worden recepten uit de keuken van één of meer eilanden van Indonesië opgenomen. De recepten uit deze serie staan en komen niet op website!

In deel 2 komt de Javaanse keuken aan bod. In dit deel zijn meer dan 950 recepten opgenomen (met veel foto's) en omvat het gehele eiland. Het is het dichtstbevolkte eiland van Indonesië en dat levert vele interessante regionale keukens op.
Van Banten in het westen tot aan Banyuwangi in het oosten. Daartussen liggen de verschillende regionale keuken zoals die onder meer van Jakarta, Cirebon, Yogyakarta, Madura en Tegal. In het algemeen zijn de gerechten zoeter dan die uit Sumatra en minder pittig. Maar het kent ook zéér pittige gerechten!
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier

In deel 1 komt de Sumatraanse keuken aan bod. In dit deel zijn 520 recepten opgenomen (met veel foto's) en omvat het gehele eiland. Van Aceh in het noorden tot Lampung aan het zuiden en van Padang in het westen tot aan Belitung in het oosten. De Sumatraanse keuken is pittig en de Padangse keuken is een van de bekendste. Maar er zijn veel meer lekkere regionale keukens in Sumatra!.
Voor een inhoudsopgave van het boek, klik hier

2013: KokkieBlanda bestond in dit jaar 12,5 jaar!
Het kookboek Heerlijk en eerlijk koken - een culinaire rondreis door Azië is te koop in verschillende formaten en uitermate geschikt om op een e-reader/ipad te gebruiken in de keuken.

Als pdf (2 recepten/pagina geschikt voor PC/Ipad
Als epub (1 recept/pagina) (alleen tekst en geen franjes) Ook te koop in de reguliere boekhandel, o.a. bij Bol.com en Amazon.
Als speciale combi aanbieding pdf+epub 

Naast een zeer uitgebreide ingrediënten lijst zijn er in het boek meer dan 1200 recepten opgenomen uit Indonesië, Thailand, China en de Filipijnen. Dit zijn de best bekeken recepten uit de website en met nieuwe recepten. De pdf is beveiligd maar kan wel geprint worden.

Bestellen:
Om de boeken te bestellen kan je onderstaand bestelformulier gebruiken of via  direct download met Paypal (klik op de link) of via Amazon 
Alle boeken hebben een eigen ISBN nummer zodat deze ook elders bestelbaar zijn.

Naam:*
E-mail:*
Kookboek:*

vragen:


who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36512742