Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terong Masak Cabai Kecap - aubergine in een pittige kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terong Masak Cabai Kecap
aubergine in een pittige kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aubergine (lang en dun)
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halve je aubergine in de lengte en snijd het dan in stukjes. Snijd de knoflook in dunne plakje en snijd de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks en de keriting in schuine plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook samen met de lomboks, de salam en de jeruk purut voor 5 minuten.
Voeg dan de aubergine toe en bak deze zacht. Dan het kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046