1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terong saus Terasi
aubergine met een pittige saus van trassie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
4 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
1/2 eetl zout
2 theel palmsuiker
250 ml water

Haluskan:
bumbu:
15 gedroogde chilies
4 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 eetl trassi

Taburan:
garnering:
2 bosuitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in de lengte tweemaal doormidden en kerf de 8 stukken in. Week de chilies in watm water en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergines goudbruin, schep uit de pan en zet deze apart. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit voor 2 minuten.
Voeg dan de tomaten, het zout, de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen totdat de tomaat zaxht is geworden. Vervolgens de aubergine toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes leten sudderen totdat de aubergines gaar zijn en de saus is ingedikt.
Garneer de aubergines met de fijn gesneden bosuitjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34430697