banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Terong saus Terasi - aubergine met een pittige saus van trassie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terong saus Terasi
aubergine met een pittige saus van trassie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
4 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
1/2 eetl zout
2 theel palmsuiker
250 ml water

Haluskan:
bumbu:
15 gedroogde chilies
4 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 eetl trassi

Taburan:
garnering:
2 bosuitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in de lengte tweemaal doormidden en kerf de 8 stukken in. Week de chilies in watm water en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergines goudbruin, schep uit de pan en zet deze apart. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit voor 2 minuten.
Voeg dan de tomaten, het zout, de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen totdat de tomaat zaxht is geworden. Vervolgens de aubergine toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes leten sudderen totdat de aubergines gaar zijn en de saus is ingedikt.
Garneer de aubergines met de fijn gesneden bosuitjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689644