Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Terong saus Terasi
aubergine met een pittige saus van trassie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 aubergines
4 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
2 tomaten
1/2 eetl zout
2 theel palmsuiker
250 ml water

Haluskan:
bumbu:
15 gedroogde chilies
4 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1 eetl trassi

Taburan:
garnering:
2 bosuitjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in de lengte tweemaal doormidden en kerf de 8 stukken in. Week de chilies in watm water en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergines goudbruin, schep uit de pan en zet deze apart. Voeg dan de bumbu en de jeruk purut toe en bak dit voor 2 minuten.
Voeg dan de tomaten, het zout, de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan zachtjes laten sudderen totdat de tomaat zaxht is geworden. Vervolgens de aubergine toevoegen en breng aan de kook. Dan zachtjes leten sudderen totdat de aubergines gaar zijn en de saus is ingedikt.
Garneer de aubergines met de fijn gesneden bosuitjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578436