banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Hati Kemangi Cabai Hijau - lever met groene pepers en basilicum
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hati Kemangi Cabai Hijau
lever met groene pepers en basilicum


Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lever (rund)
1 bosje kemangi
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 salam blad
4 groenel lomboks
4 groene rawits
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes van 1,5x1,5 cm. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak voor 1 minuut. Dan de lever toevoegen en bak voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Schep dan de kemangi blaadjes erdoor en alles gaar is serveer.

noot: eventueel kan eerst de lever gekookt worden in weinig water voordat deze in stukjes gesneden wordt.



Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036