1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hati Kemangi Cabai Hijau
lever met groene pepers en basilicum


Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lever (rund)
1 bosje kemangi
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 salam blad
4 groenel lomboks
4 groene rawits
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes van 1,5x1,5 cm. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak voor 1 minuut. Dan de lever toevoegen en bak voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Schep dan de kemangi blaadjes erdoor en alles gaar is serveer.

noot: eventueel kan eerst de lever gekookt worden in weinig water voordat deze in stukjes gesneden wordt.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494