logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Telur Ceplok
gesauteerde gebakken ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 salam blad
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 takje bieslook
2 theel asemwater
100 ml water
2 eetl olie
boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de boter en bak de eieren aan 1 kant en laat de dooier heel. Zet apart. Snijd de sjalotjes, de lomboks en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaat in partjes en de bieslook in stukjes. 
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak dit 2 minuten. Dan de kecap, het zout en de peper toevoegen en meng alles. Vervolgens voorzichtig de eieren toevoegen gevolgd door het water. Laat het geheel langzaam gaar worden. Meng de bieslook en het asemwater erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 93 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176473