banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tengleng - Stoofpot van geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tengleng
Stoofpot van geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geit (hart, -lever, -pens, -krabbetjes, enz.)
2000 ml water
3 serehstengels
3 eetl. olie
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm kunyit (kurkuma)
3 theel, ketumbar
2 theel jinten
1 theel, witte peper
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de ketumbar, de jinten en de kunyit droog in een koekepan en wrijf of maal dit daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 1 uur. Laat het vlees daarna uitlekken en snijd het in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de sereh toe en bak dit alles nog 2 minuten door. Dan het vlees toevoegen en het geheel nog 5 minuten doorbakkane. Vervolgens het zout en de bouillon toevoegen en dit alles nog 25 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555199