1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tengleng
Stoofpot van geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geit (hart, -lever, -pens, -krabbetjes, enz.)
2000 ml water
3 serehstengels
3 eetl. olie
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm kunyit (kurkuma)
3 theel, ketumbar
2 theel jinten
1 theel, witte peper
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de ketumbar, de jinten en de kunyit droog in een koekepan en wrijf of maal dit daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 1 uur. Laat het vlees daarna uitlekken en snijd het in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de sereh toe en bak dit alles nog 2 minuten door. Dan het vlees toevoegen en het geheel nog 5 minuten doorbakkane. Vervolgens het zout en de bouillon toevoegen en dit alles nog 25 minuten zachtjes laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097113