banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tengleng - Stoofpot van geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tengleng
Stoofpot van geitenvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geit (hart, -lever, -pens, -krabbetjes, enz.)
2000 ml water
3 serehstengels
3 eetl. olie
3 salam blad
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 cm kunyit (kurkuma)
3 theel, ketumbar
2 theel jinten
1 theel, witte peper
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de ketumbar, de jinten en de kunyit droog in een koekepan en wrijf of maal dit daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 1 uur. Laat het vlees daarna uitlekken en snijd het in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de salam en de sereh toe en bak dit alles nog 2 minuten door. Dan het vlees toevoegen en het geheel nog 5 minuten doorbakkane. Vervolgens het zout en de bouillon toevoegen en dit alles nog 25 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37938897