banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 17 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 28 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 2 Comments

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal goreng telor
Sambal goreng ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
3.5 cm laos
olie
4 salam blaadjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de gepelde eieren goudbruin. Haal de eieren uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken op keukenpapier. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan zodat er nog 3 eetl overblijft. Fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de laos en de salamblaadjes. Voeg dan de kokosmelk en zout naar smaak toe en laat het nog 2 minuten sudderen.
Giet de saus over de gehalveerde eieren en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    E. Tomatala · 8 months ago
    Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
    Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
  • This commment is unpublished.
    raph · 3 years ago
    Goed recept, teveel knoflook echter, overheerst en je stinkt als een bunzing de volgende dag. 2 tenen volstaan.
    Verder erg lekker.

    Kokkieblanda:
    Maar dat is slechts een kwestie van smaak, 2 is echt te weinig!

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36512642