Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Icon2 Comments
Sambal goreng telor - Sambal goreng ei

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal goreng telor
Sambal goreng ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
3.5 cm laos
olie
4 salam blaadjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de gepelde eieren goudbruin. Haal de eieren uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken op keukenpapier. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan zodat er nog 3 eetl overblijft. Fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de laos en de salamblaadjes. Voeg dan de kokosmelk en zout naar smaak toe en laat het nog 2 minuten sudderen.
Giet de saus over de gehalveerde eieren en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    E. Tomatala · 3 years ago
    Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
    Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
  • This commment is unpublished.
    raph · 6 years ago
    Goed recept, teveel knoflook echter, overheerst en je stinkt als een bunzing de volgende dag. 2 tenen volstaan.
    Verder erg lekker.

    Kokkieblanda:
    Maar dat is slechts een kwestie van smaak, 2 is echt te weinig!

who is online

We hebben 533 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915675