1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
2 Comments

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal goreng telor
Sambal goreng ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
3.5 cm laos
olie
4 salam blaadjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel, trasi bakar
1 theel, suiker

Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de gepelde eieren goudbruin. Haal de eieren uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken op keukenpapier. Giet zoveel olie uit de wok/wadjan zodat er nog 3 eetl overblijft. Fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de laos en de salamblaadjes. Voeg dan de kokosmelk en zout naar smaak toe en laat het nog 2 minuten sudderen.
Giet de saus over de gehalveerde eieren en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    E. Tomatala · 3 months ago
    Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
    Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
  • This commment is unpublished.
    raph · 3 years ago
    Goed recept, teveel knoflook echter, overheerst en je stinkt als een bunzing de volgende dag. 2 tenen volstaan.
    Verder erg lekker.

    Kokkieblanda:
    Maar dat is slechts een kwestie van smaak, 2 is echt te weinig!

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959334