logo

Recente Reacties

Wu Xiang Fen - 五香粉
vijfkruiden poeder

Ingrediënten:
10 gr steranijs
10 gr venkelzaad
5 gr Sichuan peper
5 gr Chinese/cassia kaneel (anders 2 1/2 gr gewone kaneel)
2 gr kruidnagel

optioneel:
2 gr witte peper

Bereiding:
Breek de steranijs in stukken. Verwijder de zwarte zaden van de Sichuan peper. Breek de kaneel in stukjes. Leg alles in een pan en rooster op laag/iddelhoog vuur. Wanneer het venkelzaad donker begint te worden, dan van het vuur af en laat het afkoelen.
Wrijf of maal de ingrediënten daarna fijn tot een poeder. Zeef het poeder daarna.

Add comment

Submit

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42955414