Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Wu Xiang Fen - 五香粉 - vijfkruiden poeder

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Wu Xiang Fen - 五香粉
vijfkruiden poeder

Ingrediënten:
10 gr steranijs
10 gr venkelzaad
5 gr Sichuan peper
5 gr Chinese/cassia kaneel (anders 2 1/2 gr gewone kaneel)
2 gr kruidnagel

optioneel:
2 gr witte peper

Bereiding:
Breek de steranijs in stukken. Verwijder de zwarte zaden van de Sichuan peper. Breek de kaneel in stukjes. Leg alles in een pan en rooster op laag/iddelhoog vuur. Wanneer het venkelzaad donker begint te worden, dan van het vuur af en laat het afkoelen.
Wrijf of maal de ingrediënten daarna fijn tot een poeder. Zeef het poeder daarna.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438509