Zoeken
Laatst gelezen
- Garang Asem Ayam - gekruide gestoomde kip
- Palem kakul - garnalen en slakken in bananenblad
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Ikan bakar santen - vis in kokosmelksaus
- Sate padang asli - rundvlees sate met zurige saus
- Ayam Goreng Special
- Bistek Tagalog - gebakken biefstuk op Tagalogse wijze
- Pindang serani - Runderstoofschotel
- Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus
- Tumis Buncis Tahu - roerbak van sperziebonen met tahu
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...