banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tumis Tahu Pedas - roerbak van pittige tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tahu Pedas
roerbak van pittige tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tahu
100 gr rundergeahkt
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 rode rawits
3 cm jahe
3 eetl saus tomat (zie recept)
4 theel vissaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml runderbouillon (zie recept)
1 eetl maizena + 1 eetl water
2 eieren
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 3cm. Hak de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de rawits en de jahe in dunne reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Klop de eieren.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de lomboks, de rawits en de jahe voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Dan de saus tomat, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en meng alles goed. Men g de maizena oplossing erdoor gevolgd door de eieren en roer totdat alles gaar is geworden. Schep de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 243 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39041997