banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Tahu Pedas - roerbak van pittige tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Tahu Pedas
roerbak van pittige tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tahu
100 gr rundergeahkt
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 rode rawits
3 cm jahe
3 eetl saus tomat (zie recept)
4 theel vissaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml runderbouillon (zie recept)
1 eetl maizena + 1 eetl water
2 eieren
1 lente-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes van 3cm. Hak de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de rawits en de jahe in dunne reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Klop de eieren.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de lomboks, de rawits en de jahe voor 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Dan de saus tomat, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de tahu toevoegen en meng alles goed. Men g de maizena oplossing erdoor gevolgd door de eieren en roer totdat alles gaar is geworden. Schep de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565496