Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khao Paad II

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khao Paad II

benodigheden
2 eetl gedroogde garnalen
200 gr pandanrijst
2 eieren
2 fijngesneden teentjes knoflook
1 eetl trassie/garnalenpasta
4 eetl olie
3 eetl lichte sojasaus
2 fijngesneden lente-uitjes (optioneel)
2 fijngesneden rode pepers, (optioneel)
1 eetl fijngesneden koriander
1 eetl vissaus (Nam Pla)
1 fijngesneden ui

bereiding
Kook als eerste stap de rijst gaar en laat dit goed afkoelen. Laat in de tussentijd de gedroogde garnalen 30 minuten in warm tot heet water weken. Klop vervolgens de eieren met de koriander en de vissaus los en bak van het gevormde eimengsel een omelet. Rol vervolgens de gebakken omelet op en snijd de omelet dan in repen c.q. dunne reepjes.
Bak de gesneden ui en knoflook met de trassie 5 minuten zacht in een wok/wadjan in 2 eetlepels olie. Voeg dan de (uitgelekte en geweekte) garnalen meet de afgekoelde rijst toe en bak dit al omscheppend op hoog vuur 5 minuten. Op smaak brengen smaak met sojasaus en garneren met lente-ui, pepersnippers en omeletre
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141