1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Daging smoor
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr magere runderlappen
3 teentjes knoflook, uitgeperst
5 sjalotten, gesnipperd
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/4 theel gemalen kruidnagels
zout naar smaak
scheutje azijn
2 eetl olie
1 tomaat, ontveld
4 eetl kecap manis
300 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de genipperde uien, de knoflook en de overige kruiden met wat zout. Snijd het vlees in dobbelstentjes en bak het rondom bruin. Snijd de tomaat in stukjes en doe deze tezamen met de kecap, een scheutje azijn en het water bij het vlees en laat dit 3 uur zachtjes stoven. Eventueel wat water en ketjap toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Nachita Wolff Schoemaker

    Report

    Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

    @ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.

    Comment last edited on about 5 months ago by Administrator
  • Rebacaatje

    Report

    Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

  • Frank Doeve

    Report

    Vandaag de Daging smoor gemaakt,
    Puur,onvervalst genieten! Man, wat was dat lekker! Ook mijn kleine man van 3 jaar heeft zitten smullen! Dikke 5 sterren!

  • Gerecht ziet er heerlihk uit! Ik heb het recept gevolgd maar het werd helaas niet donker van kleur. Wat doe ik fout?

  • Richard

    Report

    Eergisteren gemaakt en gisteren opgegeten. Smaakt nog lekkerder na een dagje in de koelkast!

  • :)dit is een van de aller lekkerste heerlijke gerechten die ik ken,
    vaak zelf geprobeerd.
    en nu heb ik het juiste recept.
    ik had het recept ooit wel eens,
    maar ben het kwijtgeraakt.
    ik volg niet altijd precies alles maar meer in grote lijnen.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35412885