1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
7 Comments

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Daging smoor
Gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr magere runderlappen
3 teentjes knoflook, uitgeperst
5 sjalotten, gesnipperd
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/4 theel gemalen kruidnagels
zout naar smaak
scheutje azijn
2 eetl olie
1 tomaat, ontveld
4 eetl kecap manis
300 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de genipperde uien, de knoflook en de overige kruiden met wat zout. Snijd het vlees in dobbelstentjes en bak het rondom bruin. Snijd de tomaat in stukjes en doe deze tezamen met de kecap, een scheutje azijn en het water bij het vlees en laat dit 3 uur zachtjes stoven. Eventueel wat water en ketjap toevoegen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Connie · 29 days ago
    Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
  • This commment is unpublished.
    Nachita Wolff Schoem · 10 months ago
    Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

    @ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
  • This commment is unpublished.
    Rebacaatje · 2 years ago
    Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit
  • This commment is unpublished.
    Frank Doeve · 2 years ago
    Vandaag de Daging smoor gemaakt,
    Puur,onvervalst genieten! Man, wat was dat lekker! Ook mijn kleine man van jaar heeft zitten smullen! Dikke 5 sterren!
  • This commment is unpublished.
    Rowan · 2 years ago
    Gerecht ziet er heerlihk uit! Ik heb het recept gevolgd maar het werd helaas niet donker van kleur. Wat doe ik fout?
  • This commment is unpublished.
    Richard · 3 years ago
    Eergisteren gemaakt en gisteren opgegeten. Smaakt nog lekkerder na een dagje in de koelkast!
  • This commment is unpublished.
    gre · 5 years ago
    :)dit is een van de aller lekkerste heerlijke gerechten die ik ken,
    vaak zelf geprobeerd.
    en nu heb ik het juiste recept.
    ik had het recept ooit wel eens,
    maar ben het kwijtgeraakt.
    ik volg niet altijd precies alles maar meer in grote lijnen.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35959334