Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Ingrediënten:
200 gr rundvlees
3 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel maizena
1 eetl water
1 theel olie
300 gr gai lan / Chinese broccoli
5 teentjes knoflook
2 eetl olie

ingrediënten saus:
2 theel maizena
2 eetl water
1/2 theel donkere soja saus
1 eetl oester saus
1 theel sesam olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Verwijder het blad van de stelen van de gai lan en snijd de stelen in stukjes van 3 cm. snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de jahe julienne. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng het vlees met de jahe, de soja saus, de rijstwijn, de maizena en het water en roer totdat het vocht is opgenomen. Meng dan de theelepel olie erdoor.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de knoflook en de stelen voor 1 minuut. Voeg dan het blad en bak deze zacht en zet het apart.
Voeg dan de overige olie toe en bak het vlees totdat deze verkleurt is. Dan de gai lan weer toevoegen en roer dan de saus erdoor en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186232