banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Ingrediënten:
200 gr rundvlees
3 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel maizena
1 eetl water
1 theel olie
300 gr gai lan / Chinese broccoli
5 teentjes knoflook
2 eetl olie

ingrediënten saus:
2 theel maizena
2 eetl water
1/2 theel donkere soja saus
1 eetl oester saus
1 theel sesam olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Verwijder het blad van de stelen van de gai lan en snijd de stelen in stukjes van 3 cm. snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de jahe julienne. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng het vlees met de jahe, de soja saus, de rijstwijn, de maizena en het water en roer totdat het vocht is opgenomen. Meng dan de theelepel olie erdoor.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de knoflook en de stelen voor 1 minuut. Voeg dan het blad en bak deze zacht en zet het apart.
Voeg dan de overige olie toe en bak het vlees totdat deze verkleurt is. Dan de gai lan weer toevoegen en roer dan de saus erdoor en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 832 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569566