banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
芥蓝牛肉 - roerbak van rundvlees met gai-lan

Ingrediënten:
200 gr rundvlees
3 cm jahe
1 theel lichte soja saus
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel maizena
1 eetl water
1 theel olie
300 gr gai lan / Chinese broccoli
5 teentjes knoflook
2 eetl olie

ingrediënten saus:
2 theel maizena
2 eetl water
1/2 theel donkere soja saus
1 eetl oester saus
1 theel sesam olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Verwijder het blad van de stelen van de gai lan en snijd de stelen in stukjes van 3 cm. snijd de knoflook in dunne plakjes. Snijd de jahe julienne. Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar.
Meng het vlees met de jahe, de soja saus, de rijstwijn, de maizena en het water en roer totdat het vocht is opgenomen. Meng dan de theelepel olie erdoor.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de knoflook en de stelen voor 1 minuut. Voeg dan het blad en bak deze zacht en zet het apart.
Voeg dan de overige olie toe en bak het vlees totdat deze verkleurt is. Dan de gai lan weer toevoegen en roer dan de saus erdoor en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101524