banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sate Tusuk Anak Sapi - sate van kalfsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Tusuk Anak Sapi
sate van kalfsvlees
Bahan-bahan:
ingredienten:
500 gr kalfvlees
2 sjalotten
2 cm kunyit
1 theel ketumbar
1 theel zout
1 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel trassi
1 theel asem
1 cm sereh
250 ml kokosmelk
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjhes. Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de kunyit, de ketumbar en de sereh fijn tot een pasta. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 1 minuut. Vervolgens het vlees, het zout en de palmsuiker toevoegen en dit kort bakken. Dan de trassi, de asem en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vrijwel droog is. Rijg dan het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429418