logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sateh Bistik Kelapa
rundersate met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr biefstuk
200 gr geraspte kokos
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 rode rawits
1/2 theel ketumbar
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng hierdoor de kokos. Snijd het vlees in blokjes en schep deze door de marinade. Laat dit tenminste 2 uur intrekken. Rijg het vlees aan de stokjes. Rooster vervolgens het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151460