logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sateh bumbu dendeng
saté boemboe dendeng
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr ossehaas
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 tl ketumbar
4 cm laos
1 theel gula jawa, geraspt
zout
2 eetl limoensap
1 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
saté prikkers

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn tot een saus. Meng de saus met het vlees en laat dit 30 minuten marineren. Rijg het vlees aan de saté stokjes en rooster deze bruin en gaar boven een houtkoolvuurtje

Add comment

Submit

who is online

We have 131 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176042