banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 1 Comment
Pasteitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pasteitjes

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg tarwebloem
1 kg gehakt
250 gr boter
5 sjalotten
zout, suiker
1 prei
400 ml water
125 ml olie
olie
bosje selderij
peper, zout
2 schepjes suiker
2 theel nootmuskaat
50 gr soe-oen

Cara membuat vulling:
bereiding:
Week de soe-oen in water voor 20 minuten en laat het uitlekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het gehakt aan toe. Bak dit rul. Snijd de prei en de sjalotten frijn en bak deze glazig. Voeg dit met de overige kruiden aan het gehakt toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten bakken. Voeg dan de fijngesneden selderij en de soe-oen toe. Nog kort bakken en laat het afkoelen

Cara membuat:
bereiding:
Meng de bloem met het water en olie en vorm hiervan een stevige bal. Vorm dan 40 kleine balletjes en rol deze uit tot een rond plakje. Leg een klein beetje van de vulling op het plakje en vorm daarvan een halve maan. Bak de maantjes in hete olie gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39825513