Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
1 Comment
Pasteitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pasteitjes

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg tarwebloem
1 kg gehakt
250 gr boter
5 sjalotten
zout, suiker
1 prei
400 ml water
125 ml olie
olie
bosje selderij
peper, zout
2 schepjes suiker
2 theel nootmuskaat
50 gr soe-oen

Cara membuat vulling:
bereiding:
Week de soe-oen in water voor 20 minuten en laat het uitlekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het gehakt aan toe. Bak dit rul. Snijd de prei en de sjalotten frijn en bak deze glazig. Voeg dit met de overige kruiden aan het gehakt toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten bakken. Voeg dan de fijngesneden selderij en de soe-oen toe. Nog kort bakken en laat het afkoelen

Cara membuat:
bereiding:
Meng de bloem met het water en olie en vorm hiervan een stevige bal. Vorm dan 40 kleine balletjes en rol deze uit tot een rond plakje. Leg een klein beetje van de vulling op het plakje en vorm daarvan een halve maan. Bak de maantjes in hete olie gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193715