Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
1 Comment
Pasteitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pasteitjes

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg tarwebloem
1 kg gehakt
250 gr boter
5 sjalotten
zout, suiker
1 prei
400 ml water
125 ml olie
olie
bosje selderij
peper, zout
2 schepjes suiker
2 theel nootmuskaat
50 gr soe-oen

Cara membuat vulling:
bereiding:
Week de soe-oen in water voor 20 minuten en laat het uitlekken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het gehakt aan toe. Bak dit rul. Snijd de prei en de sjalotten frijn en bak deze glazig. Voeg dit met de overige kruiden aan het gehakt toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten bakken. Voeg dan de fijngesneden selderij en de soe-oen toe. Nog kort bakken en laat het afkoelen

Cara membuat:
bereiding:
Meng de bloem met het water en olie en vorm hiervan een stevige bal. Vorm dan 40 kleine balletjes en rol deze uit tot een rond plakje. Leg een klein beetje van de vulling op het plakje en vorm daarvan een halve maan. Bak de maantjes in hete olie gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261656