Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Panggangan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Panggangan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
110 gr. boter,
110 gr. bloem, gezeefd,
110 gr. witte basterdsuiker,
1 eetl. anijszaad, fijngestampt,
3 eieren,
klontje boter

Cara membuat:
bereiding:
Klop eerst de boter zacht en schuimig. Klop dan de suiker erdoor totdat er een romig mengsel is ontstaan. Dan de eieren erdoor heen kloppen en daarna de bloem en de anijs. Beboter dan kleine cakevormpjes en vul deze tot de helft met het mengsel. Bak de cakejes 15 minuten in de op 175 graden voorverwarmde oven totdat de cakejes lichtbruin en gaar zijn geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626