banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pandan Chiffron Cake 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pandan Chiffron Cake 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eiwitten
130 gr basterd suiker
1/2 theel cream of tartar (gist)
6 eigeel
100 gr suiker
1/2 theel vanille essence
5 eetl olie
2 eetl pandan sap
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
140 gr zelfrijsend bakmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst het pandansap: Snijd 5 pandanbladeren in kleine stukjes en meng dit met 4 eetl water totdat er een dikke pap ontstaat. Gebruik hiervoor een mixier. Zeef de pap. Klop dan de eiwitten, met de suiker en de gist op totdat het stijf is. Klop vervolgens het eigeel, met de suiker en de vanille totdat het romig is geworden. Meng dit dan met de olie, de pandan spa en de kokosmelk. Dan het meel toevoegen en blijven mengen. Meng dit met de eiwitten en giet dot in een bakvorm. Bak de cake in de oven in 45 minuten gaar. Laat eerst afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 364 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985134