Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pandan Chiffron Cake 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pandan Chiffron Cake 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eiwitten
130 gr basterd suiker
1/2 theel cream of tartar (gist)
6 eigeel
100 gr suiker
1/2 theel vanille essence
5 eetl olie
2 eetl pandan sap
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
140 gr zelfrijsend bakmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst het pandansap: Snijd 5 pandanbladeren in kleine stukjes en meng dit met 4 eetl water totdat er een dikke pap ontstaat. Gebruik hiervoor een mixier. Zeef de pap. Klop dan de eiwitten, met de suiker en de gist op totdat het stijf is. Klop vervolgens het eigeel, met de suiker en de vanille totdat het romig is geworden. Meng dit dan met de olie, de pandan spa en de kokosmelk. Dan het meel toevoegen en blijven mengen. Meng dit met de eiwitten en giet dot in een bakvorm. Bak de cake in de oven in 45 minuten gaar. Laat eerst afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108439