banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Pandan Chiffron Cake 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pandan Chiffron Cake 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eiwitten
130 gr basterd suiker
1/2 theel cream of tartar (gist)
6 eigeel
100 gr suiker
1/2 theel vanille essence
5 eetl olie
2 eetl pandan sap
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
140 gr zelfrijsend bakmeel

Cara membuat:
bereiding:
Maak eerst het pandansap: Snijd 5 pandanbladeren in kleine stukjes en meng dit met 4 eetl water totdat er een dikke pap ontstaat. Gebruik hiervoor een mixier. Zeef de pap. Klop dan de eiwitten, met de suiker en de gist op totdat het stijf is. Klop vervolgens het eigeel, met de suiker en de vanille totdat het romig is geworden. Meng dit dan met de olie, de pandan spa en de kokosmelk. Dan het meel toevoegen en blijven mengen. Meng dit met de eiwitten en giet dot in een bakvorm. Bak de cake in de oven in 45 minuten gaar. Laat eerst afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 237 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38881557