Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
1 Comment
Pandan Chiffron Cake 1

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pandan Chiffron Cake 1

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, gescheiden
300 ml caster sugar / basterd suiker
175 ml olie
1 theelepel vanille extract
175 ml kokosmelk
1/4 theel pandan extract
225 ml zelfrijzend bakmeel
1 eiwit
1 theel cream of tartar (gist)

Cara membuat:
bereiding:
Scheidt eerst de eieren en klop dan het eigeel, de suiker, de gist, de olie en de vanille op in een kom totdat het een egale massa geworden is. Klop dan de kokosmelk en de pandan extract erdoor.
Zeef de bloem, maak erin een kuiltje en klop het eiermengsel er goed doorheen. Klop apart de eiwitten steveig en klop dit in 2 gedeelten door het bloemmengsel. Giet het mengsel in een bakvorm en bak dit op 170gr voor 45 minuten totdat de cake gaar is. Eerst laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Shaun · 7 months ago
    Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117556