Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pandan Chiffron Cake 1

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pandan Chiffron Cake 1

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, gescheiden
300 ml caster sugar / basterd suiker
175 ml olie
1 theelepel vanille extract
175 ml kokosmelk
1/4 theel pandan extract
225 ml zelfrijzend bakmeel
1 eiwit
1 theel cream of tartar (gist)

Cara membuat:
bereiding:
Scheidt eerst de eieren en klop dan het eigeel, de suiker, de gist, de olie en de vanille op in een kom totdat het een egale massa geworden is. Klop dan de kokosmelk en de pandan extract erdoor.
Zeef de bloem, maak erin een kuiltje en klop het eiermengsel er goed doorheen. Klop apart de eiwitten steveig en klop dit in 2 gedeelten door het bloemmengsel. Giet het mengsel in een bakvorm en bak dit op 170gr voor 45 minuten totdat de cake gaar is. Eerst laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876