1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pancong
kokoscake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr vers geraspte kokos of 375 gr santenblok
125 gr kleefrijstmeel
80 gr gewone rijstemeel
65 gr witte suiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten in een diepe schaal en kneed dit 3 minuten lang door elkaar totdat het deeg soepel is en goed los laat. Bestrooi een cakeblik met rijstebloem en leg het deeg erin. Bak de cake in een oven (op 180 graden), voor 35 minuten, totdat de bovenkant goudbruin is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34883261