Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
1 Comment
Pancong -  kokoscake

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pancong
kokoscake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr vers geraspte kokos of 375 gr santenblok
125 gr kleefrijstmeel
80 gr gewone rijstemeel
65 gr witte suiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Meng alle ingrediënten in een diepe schaal en kneed dit 3 minuten lang door elkaar totdat het deeg soepel is en goed los laat. Bestrooi een cakeblik met rijstebloem en leg het deeg erin. Bak de cake in een oven (op 180 graden), voor 35 minuten, totdat de bovenkant goudbruin is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509