banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Sambal Badjak - een wat zoete, maar scherpe sambal

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Badjak
een wat zoete, maar scherpe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 eetl. olie,
1/2 theel. trassi,
3 sjalotten,
11 rode lomboks,
3 teentjes knoflook,
2 theel. gula jawa,
4 geroosterde kemirinoten,
zout.,

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn en perse de knoflook uit. Wrijf of maal de kemerinoten fijn. Snijd daarna de lomboks fijn.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de kemiri en de trassie voor zo'n 3 minuten.
Voeg vervolgens de lomboks, de gula jawa en wat zout toe en bak dit alles nog 5 minuten zachtjs door.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Harold Timmermans · 4 years ago
    Hai kokkie Blanda,

    heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de badjak uit de winkel. Doe ik iets verkeerd, of is de andere sambal doordrenkt met ketjap??

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669004