1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Badjak
een wat zoete, maar scherpe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 eetl. olie,
1/2 theel. trassi,
3 sjalotten,
11 rode lomboks,
3 teentjes knoflook,
2 theel. gula jawa,
4 geroosterde kemirinoten,
zout.,

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn en perse de knoflook uit. Wrijf of maal de kemerinoten fijn. Snijd daarna de lomboks fijn.
Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de kemiri en de trassie voor zo'n 3 minuten.
Voeg vervolgens de lomboks, de gula jawa en wat zout toe en bak dit alles nog 5 minuten zachtjs door.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Harold Timmermans

    Report

    Hai kokkie Blanda,

    heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de badjak uit de winkel. Doe ik iets verkeerd, of is de andere sambal doordrenkt met ketjap??

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446