logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Nasi Uduk Betawi
geurende kokosrijst uit Jakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rijst
125 ml santen asli
635 ml water
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
4 salamblad
4 cm jahe
3 cm laos
1 theel ketumbar
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de laos en de jahe in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten door elkaar in een stoompan/rijstkoker en kook het geheel gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397653