zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal Ikan Teri
- Pindang Kuning
- Bihun Goreng Ayam - gebakken mihoen/mihun met kip
- Nasi Ubi
- Nasu Kadundung - gestoofde kip uit Mandar-Sulawesi
- Timun mesanten - komkommer is kokossaus
- Dadar Tegal - omelet met kokos
- Tahu goreng telor - tahoe gebakken in ei
- Telor asin - zoute eieren
- Tempe goreng - Gebakken tempe
Nasi Uduk Bayam - geurende kokosrijst met spinazie


Nasi Uduk Bayam
geurende kokosrijst met spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rijst
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
4 salam blad
3 cm jahe
3 cm laos
1 theel ketumbar
1/4 theel zout
100 ml santen asli
100 gr spinazie
700 ml water
Cara membuat:
bereiding;
Maal de spinazie en het water fijn. Meng alle ingrediënten in een pan en kook het geheel gaar. Verwijder voor het serveren de sereh, pandan, salam, jahe en de laos.
geurende kokosrijst met spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rijst
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
4 salam blad
3 cm jahe
3 cm laos
1 theel ketumbar
1/4 theel zout
100 ml santen asli
100 gr spinazie
700 ml water
Cara membuat:
bereiding;
Maal de spinazie en het water fijn. Meng alle ingrediënten in een pan en kook het geheel gaar. Verwijder voor het serveren de sereh, pandan, salam, jahe en de laos.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.