Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Uduk Bayam - geurende kokosrijst met spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Uduk Bayam
geurende kokosrijst met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rijst
2 sereh/citroengras
2 pandan blad
4 salam blad
3 cm jahe
3 cm laos
1 theel ketumbar
1/4 theel zout
100 ml santen asli
100 gr spinazie
700 ml water

Cara membuat:
bereiding;
Maal de spinazie en het water fijn. Meng alle ingrediënten in een pan en kook het geheel gaar. Verwijder voor het serveren de sereh, pandan, salam, jahe en de laos.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018801