logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Nasi Uduk
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 g rijst
4 salamblaadjes
1 pandanblad
1 theel ketoembar
600 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst en stoom deze rijst in 20 minuten halfgaar. Meng in een pan de overige ingrediënten en breng dit aan de kook. Voeg vervolgens de rijst toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt/opgenomen is. Stoom dan de rijst verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 45 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180654