1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam goreng Bandung
kip uit Bandung
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip van ca. 1 1/2 kg
1 serehstengel (citroengras) gekneusd
1 limoen
olie
3 salam blaadjes
200 ml heet water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3,5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe, de sereh en de salamblaadjes voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit 5 minuten. Dan het water en het zout toevoegen en laat de kip 25 minuten sudderen totdat het vocht is verdampt.
Rooster de kippestukken daarna boven een houtskoolvuurtje goudbruin. Serveer de kip met sambal naar keuzen en een schijfje limoen.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566