banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Hati Ayam Pedas Krispi - krokant gebakken pittige kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hati Ayam Pedas Krispi
krokant gebakken pittige kippenlevers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 paar kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel citroensap
1/2 theel peper
200 ml ijswater
olie

Bahan pelapis:
ingrediénten beslag:
3 rode gedroogde lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl tapioca meel
75 gr fijne bloem

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de knoflook en meng dit met het zout, het citroensap, de peper en de levers en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Wrijf of maal de lomboks fijn en meng dit met het zout, de peper, de tapioca en de bloem.
Wentel de levers door het mengsel zodat deze gecoat worden en dan door het ijswater en opnieuw door het mengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de levers goudbruin, gaar en krokant. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40308606