banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Hati Ayam Pedas Krispi - krokant gebakken pittige kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hati Ayam Pedas Krispi
krokant gebakken pittige kippenlevers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 paar kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel citroensap
1/2 theel peper
200 ml ijswater
olie

Bahan pelapis:
ingrediénten beslag:
3 rode gedroogde lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl tapioca meel
75 gr fijne bloem

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de knoflook en meng dit met het zout, het citroensap, de peper en de levers en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Wrijf of maal de lomboks fijn en meng dit met het zout, de peper, de tapioca en de bloem.
Wentel de levers door het mengsel zodat deze gecoat worden en dan door het ijswater en opnieuw door het mengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de levers goudbruin, gaar en krokant. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586696