Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Hati Ayam Pedas Krispi - krokant gebakken pittige kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Ayam Pedas Krispi
krokant gebakken pittige kippenlevers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 paar kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel citroensap
1/2 theel peper
200 ml ijswater
olie

Bahan pelapis:
ingrediénten beslag:
3 rode gedroogde lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl tapioca meel
75 gr fijne bloem

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de knoflook en meng dit met het zout, het citroensap, de peper en de levers en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Wrijf of maal de lomboks fijn en meng dit met het zout, de peper, de tapioca en de bloem.
Wentel de levers door het mengsel zodat deze gecoat worden en dan door het ijswater en opnieuw door het mengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de levers goudbruin, gaar en krokant. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 245 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925820