banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Hati Ayam Pedas Krispi - krokant gebakken pittige kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Hati Ayam Pedas Krispi
krokant gebakken pittige kippenlevers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 paar kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel citroensap
1/2 theel peper
200 ml ijswater
olie

Bahan pelapis:
ingrediénten beslag:
3 rode gedroogde lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl tapioca meel
75 gr fijne bloem

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de knoflook en meng dit met het zout, het citroensap, de peper en de levers en laat dit tenminste 15 minuten intrekken.
Wrijf of maal de lomboks fijn en meng dit met het zout, de peper, de tapioca en de bloem.
Wentel de levers door het mengsel zodat deze gecoat worden en dan door het ijswater en opnieuw door het mengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de levers goudbruin, gaar en krokant. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38508015