zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Telur Sambal Petis - eieren in een pittige saus
- Sambal Curaçao - sambal van promente
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Lempah - een pittige soep van runderribjes
- Ayam Panggang Bumbu Kuning - geroosterde kip met gele saus
- Babi pedis dan daun papaya -varkensvlees met papayablad
- Sate babi sempurna - geroosterd varkensvlees
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Mu Pad Khiew Wan Hor Pai - pasteitjes met varkensvlees
- Sate Ayam Bumbu Kemiri - gekruide kipsate
Hati Ayam Pedas Crispy - krokant gebakken kippenlevertjes


Hati Ayam Pedas Crispy
krokant gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie
Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.
krokant gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie
Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.