Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Hati Ayam Pedas Crispy - krokant gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Ayam Pedas Crispy
krokant gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie

Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 361 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141