Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Hati Ayam Pedas Crispy - krokant gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Ayam Pedas Crispy
krokant gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie

Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 386 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668