Recente Reacties

Hati Ayam Pedas Crispy
krokant gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie

Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 275 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587312