Hati Ayam Pedas Crispy
krokant gebakken kippenlevertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 kippenlevers
3 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel limoen, sap
200 ml ijswater
olie
Pelapis:
coating:
75 gr bloem
1 eetl tapioca meel
1/2 theel peper
1/2 theel zout
3 gedroogde rode lomboks
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Hak de lomboks fijn. Meng de levertjes met de knoflook, het zout, de peper en het limoensap en laat dit 15 minuten marineren.
Meng de ingrediënten voor de coating goed door elkaar. Wentel de lever door het mengsel, dan door het ijswater en dan opnieuw door de coating.
Verhit in een pan de olie en bak de lever gaar, bruin en krokant. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Pindang Serani - vis in een kruidige gele saus
- Bringhe - rijst met kip, varkensvlees en garnalen in kokosmelk
- Muguk - soep van radijs en vlees
- Ayam Panggang Pedas - pittig geroosterde kip
- Sayap ayam panggang bumbu paniki - zeer stevig gekruide gegrilde kip
- Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpotje van rundvlees
- Ayam Besengek 5
- Sateh bumbu kacang 2 - saté van geit
- Mihoen goreng
- Semur Iga Pedas - pittig stoofpotje met rundvlees
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...