banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Raci Cili Padi
pittig gestoofde kip uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 lente-ui
1 1/2 theel limoensap
1/2 theel palmsuiker
500 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode rawits
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof. Snijd de kip in 6 stukken en wrijf deze in met de bumbu. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de jeruk purt, de laos en de sereh en breng aan de kook. Voeg dan de kip en de bumbu toe en kook de kip zachtjes vrijwel gaar.
Voeg dan de olie, de palmsuiker, het limoensap en de lente-ui toe en kook de kip zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335739