Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Ayam Raci Cili Padi
pittig gestoofde kip uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
3 jeruk purut blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 lente-ui
1 1/2 theel limoensap
1/2 theel palmsuiker
500 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode rawits
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof. Snijd de kip in 6 stukken en wrijf deze in met de bumbu. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de jeruk purt, de laos en de sereh en breng aan de kook. Voeg dan de kip en de bumbu toe en kook de kip zachtjes vrijwel gaar.
Voeg dan de olie, de palmsuiker, het limoensap en de lente-ui toe en kook de kip zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530