1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Raci Cili Padi
Molukse gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
500 ml water
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengels
1 bosuitje
1 1/2 theel limoensap
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode rawits
2 theel zout
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 6 stukken en de jeruk purut in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en wrijf hier de kip in.
Verhit in een pan de olie en bak de kip voor 3 minuten. Voeg dan het water, de jeruk purut, en de sereh toe en breng aan de kook. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip vrijwel gaar is. Voeg dan de bosui, de palmsuiker en het limoensap toe en kook het geheel totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.  
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097226