1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Putih 2
stukje gebakken gekruid kip in een saus van kokosmelk

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
4 jeruk purut blaadjes
4 salam blaadjes
3 kruidnagels
1 kaneelstokje
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl olie

Haluskan:
Boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 kemirinoten
2 theel jinten
1 theel peper
4 cm gember (jahe/djahe)
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit door de kip en laat het 45 minuten intrekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip samen met de sereh, de kaneel, de kruidnagels, de salam en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de santen en het zout toe en laat het zachtjes 30 minuten sudderen totdat de kip gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253595