banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Rebung Kankung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Rebung Kankung
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kg. kankung
5 rawits
100 gr. rebung (bamboescheuten)
3 cm. gember (jahe/djahé)
1 eetl trassi
zout
5 sjalotjes
1/2 theel witte peper
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks (spaanse pepers)
6 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kankung in grove stukken en de rebung in kleine stukjes. De sjalotten en de knoflook fijnsnijden, de lomboks in smalle reepjes en de rawits in de lengte doormidden snijden. Wrijf of maal de gember fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin eerste de trassie, gevolgd door de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de rawits en dan de gember. Fruit alles nog 3 minuten. Voeg dan de rebung toe en bak dit nog voor 2 minuten mee. Dan de kankung toevoegen en alles nog 2 minuten zachtjes doorbakken. Op smaak brengen met wat peper en zout. Bestrooi het met bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586430