Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Rebung Petai  - roerbak van bamboe met peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Rebung Petai
roerbak van bamboe met peteh bonen

bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboe scheuten
11 peteh bonen
1 salam blad
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboe in dunne plakjes en halveer de peteh bonen. Snijd de tomaten in partjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de tomaten voor 4 minuten. Voeg dan de bamboe en de peteh toe en bak deze zacht.
Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413