banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Rebung Petai  - roerbak van bamboe met peteh bonen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Rebung Petai
roerbak van bamboe met peteh bonen

bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bamboe scheuten
11 peteh bonen
1 salam blad
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bamboe in dunne plakjes en halveer de peteh bonen. Snijd de tomaten in partjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de tomaten voor 4 minuten. Voeg dan de bamboe en de peteh toe en bak deze zacht.
Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806