Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Soto Babat - heldere soep van pens

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Soto Babat
heldere soep van pens
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr runderpens
3000 ml water
1000 ml runderbouillon
2,5 cm gember (jahe/djahé)
200 gr rettich
5 teentjes knoflook
1 eetl azijn
5 cm suikerriet of 1 theel gula jawa

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)
5 stengels selderie, gesnipperd

Cara membuat:
bereiding
Was de pens onder stromend water net zolang totdat het water helder blijft. Breng het water in een pan aan de kook en voor de pens toe. Laat dit sudderen totdat de pens zacht is geworden. Giet dan het water af en laat de pens afkoelen in koud water. Snijd vervolgens de pens in stukjes van 1x 2,5cm.
Snipper de knoflook en snijd de rettich in kleine blokjes, de gember en de suikerriet doormidden. Breng de runderbouillon aan de kook en voeg daaraan de suikerriet, de gember, de knoflook en de azijn aan toe. Voeg dan de pens en rettich toe en laat dit sudderen todat de groenten zacht zijn geworden.
Garneren met selderij en bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436067