1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Soto Babat
heldere soep van pens
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr runderpens
3000 ml water
1000 ml runderbouillon
2,5 cm gember (jahe/djahé)
200 gr rettich
5 teentjes knoflook
1 eetl azijn
5 cm suikerriet of 1 theel gula jawa

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)
5 stengels selderie, gesnipperd

Cara membuat:
bereiding
Was de pens onder stromend water net zolang totdat het water helder blijft. Breng het water in een pan aan de kook en voor de pens toe. Laat dit sudderen totdat de pens zacht is geworden. Giet dan het water af en laat de pens afkoelen in koud water. Snijd vervolgens de pens in stukjes van 1x 2,5cm.
Snipper de knoflook en snijd de rettich in kleine blokjes, de gember en de suikerriet doormidden. Breng de runderbouillon aan de kook en voeg daaraan de suikerriet, de gember, de knoflook en de azijn aan toe. Voeg dan de pens en rettich toe en laat dit sudderen todat de groenten zacht zijn geworden.
Garneren met selderij en bawang goreng.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253890