banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Babat - heldere soep van pens

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Soto Babat
heldere soep van pens
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr runderpens
3000 ml water
1000 ml runderbouillon
2,5 cm gember (jahe/djahé)
200 gr rettich
5 teentjes knoflook
1 eetl azijn
5 cm suikerriet of 1 theel gula jawa

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken sjalotjes)
5 stengels selderie, gesnipperd

Cara membuat:
bereiding
Was de pens onder stromend water net zolang totdat het water helder blijft. Breng het water in een pan aan de kook en voor de pens toe. Laat dit sudderen totdat de pens zacht is geworden. Giet dan het water af en laat de pens afkoelen in koud water. Snijd vervolgens de pens in stukjes van 1x 2,5cm.
Snipper de knoflook en snijd de rettich in kleine blokjes, de gember en de suikerriet doormidden. Breng de runderbouillon aan de kook en voeg daaraan de suikerriet, de gember, de knoflook en de azijn aan toe. Voeg dan de pens en rettich toe en laat dit sudderen todat de groenten zacht zijn geworden.
Garneren met selderij en bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669223