banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto ayam udang
garnalen kippensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
2000 ml water
zout naar smaak
1/2 theel peper
100 gr gepelde garnalen
1 aardappel
3 hardgekookte eieren
100 gr taugé
1 ui
2 el ketjap manis
200 gr stoofsla (anders andijvie)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
3 teentje knoflook

Taburan:
garnering
1 eetl bawang goreng
2 eetl fijngesneden selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui in ringetjes en de stoofsla in grove stukken. Snijd de eieren in partjes. Kook de kip in het water met het zout gaar in 60 minuten. Laat de kip afkoelen en pluk het vlees van de botjes. Kook de aardappel gaar en snijd deze daarna in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de kip en de ketjap toe en bak dit nog 2 minuut. Verdeel dit over de borden. Leg daarop de aardappelpartjes, de taugé, de sla en het ei en schep de bouillon erover. Garneer met bawang goreng en selderij.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776