1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto ayam udang
garnalen kippensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
2000 ml water
zout naar smaak
1/2 theel peper
100 gr gepelde garnalen
1 aardappel
3 hardgekookte eieren
100 gr taugé
1 ui
2 el ketjap manis
200 gr stoofsla (anders andijvie)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
3 teentje knoflook

Taburan:
garnering
1 eetl bawang goreng
2 eetl fijngesneden selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui in ringetjes en de stoofsla in grove stukken. Snijd de eieren in partjes. Kook de kip in het water met het zout gaar in 60 minuten. Laat de kip afkoelen en pluk het vlees van de botjes. Kook de aardappel gaar en snijd deze daarna in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de kip en de ketjap toe en bak dit nog 2 minuut. Verdeel dit over de borden. Leg daarop de aardappelpartjes, de taugé, de sla en het ei en schep de bouillon erover. Garneer met bawang goreng en selderij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765431