banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto ayam udang - garnalen kippensoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto ayam udang
garnalen kippensoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
2000 ml water
zout naar smaak
1/2 theel peper
100 gr gepelde garnalen
1 aardappel
3 hardgekookte eieren
100 gr taugé
1 ui
2 el ketjap manis
200 gr stoofsla (anders andijvie)
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
3 teentje knoflook

Taburan:
garnering
1 eetl bawang goreng
2 eetl fijngesneden selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui in ringetjes en de stoofsla in grove stukken. Snijd de eieren in partjes. Kook de kip in het water met het zout gaar in 60 minuten. Laat de kip afkoelen en pluk het vlees van de botjes. Kook de aardappel gaar en snijd deze daarna in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen, de kip en de ketjap toe en bak dit nog 2 minuut. Verdeel dit over de borden. Leg daarop de aardappelpartjes, de taugé, de sla en het ei en schep de bouillon erover. Garneer met bawang goreng en selderij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017