banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Ayam Tasikmalaya - kippensoep uit Tasikmalaya-Java
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Tasikmalaya 
kippensoep uit Tasikmalaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 lente-ui
1 takje selderij
2 salam blad
3 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
1000 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
2 kemiri noten
1 theel zout
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper

Pelengkap:
complementair:
partjes ei
plakjes tomaat
bawang goreng
kecap manis
saus sambal

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de lente-ui en de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kip, de salam, de laos en de bumbu en kook de kip op laag vuur gaar. Schep de kip uit de pan en trek het vlees uit elkaar en verwijder de botten. Voeg het vlees weer toe aan de soep.
Schep de soep in een kom en strooi de lente-ui en de selderij erover. Serveer het met de pelengkap en witte rijst.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580121