banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Soto Ayam Tasikmalaya - kippensoep uit Tasikmalaya-Java
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Tasikmalaya 
kippensoep uit Tasikmalaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 lente-ui
1 takje selderij
2 salam blad
3 cm lengkuas/laos
2 serai/sereh/citroengras
1000 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
2 kemiri noten
1 theel zout
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper

Pelengkap:
complementair:
partjes ei
plakjes tomaat
bawang goreng
kecap manis
saus sambal

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes en de lente-ui en de selderij fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de kip, de salam, de laos en de bumbu en kook de kip op laag vuur gaar. Schep de kip uit de pan en trek het vlees uit elkaar en verwijder de botten. Voeg het vlees weer toe aan de soep.
Schep de soep in een kom en strooi de lente-ui en de selderij erover. Serveer het met de pelengkap en witte rijst.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075017