banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Acer Kering

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Acer Kering

bahan-bahan:
ingrediënten:
2 makrelen ca. 600 gr.
1 serehstengel
3 eetl. olie,
1 eetl. azijn,
5 sjalotten
1 eetl. gula jawa, (palmsuiker)
2 teentjes knoflook,
1/2 theel. kunyit.
1 kemirienoot
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de makrelen bruin. Laat de vis op keukenpapier uitlekken. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kunyit en de kemirie fijn tot een pasta. Kneus de sereh. Verhit opnieuw de wok/wadjan en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de azijn, de palmsuiker en het water toe. Goed mengen en voeg dan de makrelen toe en laat deze in 10 minuten gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689533