Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sup Kambing Pedas - pittig gekruide vleessoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Kambing Pedas
pittig gekruide vleessoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamsvlees
1500 ml water
3 cm jahe
2 theel zout
4 cm kaneel
3 kruidnagels
1 nootmuskaat
2 lente-uitjes
3 tomaten
2 bleekselderij (klein)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 rode rawits
1 theel peper

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
emping
limoen, partjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Hak de nootmuskaat fijn, Snijd de lente-ui in stukjes en de tomaten in partjes. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de jahe, het zout en het vlees en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten het vlees gaar stoven en zet apart. Zeef de bouillon en bewaar 1200 ml en schep het vlees weer bij de bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de kaneel, de kruidnagels en de nootmuskaat voor 6 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon en breng het aan de kook. Dan op laag vuur de lente-ui en de tomaten toevoegen en kook het zacht.
Strooi de bawang goreng en de selderij erover en serveer het met de limoenpartjes en de emping.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239899