banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sup Kambing Medan - vleessoep uit Medan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kambing Medan
vleessoep uit Medan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr geit/lam/schaap met bot
2500 ml water
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
250 gr wortelen
2 stengels bleekselderij
3 kardemon
2 steranijs
1 theel peper
2 cm kaneel
1/2 geraspte nootmuskaat
2 tomaten 
1/2 theel zout
 
Taburan:
Garnering:
2 takjes selderij (fijn gesneden)
3 bosuitjes (fijn gesneden)
3 eetl bawanng goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de wortelen in grote stukken en de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het wateren voeg alle ingrediënten toe behalve het vlees en de tomaten, en laat het geheel 5 minuten koken. Dan het vlees toevoegen en laat het geheel 5 minuten koken. Daarna minimaal 3 uur zachtjes afgesloten laten sudderen. Voeg 15 minuten voor het serveren de tomaten toe en strooi de selderij, de bosuitjes en de bawang goreng erover en serveer.
De soep is de volgende dag het lekkerste!
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576545