banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 3 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 4 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sup Kambing Medan - vleessoep uit Medan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kambing Medan
vleessoep uit Medan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr geit/lam/schaap met bot
2500 ml water
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
250 gr wortelen
2 stengels bleekselderij
3 kardemon
2 steranijs
1 theel peper
2 cm kaneel
1/2 geraspte nootmuskaat
2 tomaten 
1/2 theel zout
 
Taburan:
Garnering:
2 takjes selderij (fijn gesneden)
3 bosuitjes (fijn gesneden)
3 eetl bawanng goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de wortelen in grote stukken en de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het wateren voeg alle ingrediënten toe behalve het vlees en de tomaten, en laat het geheel 5 minuten koken. Dan het vlees toevoegen en laat het geheel 5 minuten koken. Daarna minimaal 3 uur zachtjes afgesloten laten sudderen. Voeg 15 minuten voor het serveren de tomaten toe en strooi de selderij, de bosuitjes en de bawang goreng erover en serveer.
De soep is de volgende dag het lekkerste!
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36945968