banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sup Kambing Medan
vleessoep uit Medan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr geit/lam/schaap met bot
2500 ml water
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
250 gr wortelen
2 stengels bleekselderij
3 kardemon
2 steranijs
1 theel peper
2 cm kaneel
1/2 geraspte nootmuskaat
2 tomaten 
1/2 theel zout
 
Taburan:
Garnering:
2 takjes selderij (fijn gesneden)
3 bosuitjes (fijn gesneden)
3 eetl bawanng goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de wortelen in grote stukken en de bleekselderij in kleine stukjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het wateren voeg alle ingrediënten toe behalve het vlees en de tomaten, en laat het geheel 5 minuten koken. Dan het vlees toevoegen en laat het geheel 5 minuten koken. Daarna minimaal 3 uur zachtjes afgesloten laten sudderen. Voeg 15 minuten voor het serveren de tomaten toe en strooi de selderij, de bosuitjes en de bawang goreng erover en serveer.
De soep is de volgende dag het lekkerste!
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364204