logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daging Masak Kecap
rundvlees in een lichte kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (schenkel)
5 jeruk purut blaadjes
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
500 ml water
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 sereh stengels
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de tomaat fijn.Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak deze kort. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles. Vervolgens het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 26 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160730