Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Longganisa
Filipijnse varkensworstjes

Ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
4 eetl suka / appelazijn
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
200 gr caul fat / omentum, anders darmen
1/2 theel zout
boter

bereiding:
Hak de knoflook fijn. Meng het gehakt met de azijn, de knoflook en de peper en vorm hiervan rolletjes van 2 1/2 cm dik en 8 cm lang. Rol deze rolletjes in het membraan en bestrooi deze met het zout.
Wrijf een koekenpan licht in met de boter en plaatse de rolletjes in de pan. Bak de worstjes in 7-10 minuten bruin en gaar. Uit laten lekken en serveer warm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357