Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Longganisa - Filipijnse varkensworstjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Longganisa
Filipijnse varkensworstjes

Ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
4 eetl suka / appelazijn
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
200 gr caul fat / omentum, anders darmen
1/2 theel zout
boter

bereiding:
Hak de knoflook fijn. Meng het gehakt met de azijn, de knoflook en de peper en vorm hiervan rolletjes van 2 1/2 cm dik en 8 cm lang. Rol deze rolletjes in het membraan en bestrooi deze met het zout.
Wrijf een koekenpan licht in met de boter en plaatse de rolletjes in de pan. Bak de worstjes in 7-10 minuten bruin en gaar. Uit laten lekken en serveer warm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454502