Longganisa
Filipijnse varkensworstjes
Ingrediënten:
500 gr varkensgehakt
4 eetl suka / appelazijn
5 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
200 gr caul fat / omentum, anders darmen
1/2 theel zout
boter
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Meng het gehakt met de azijn, de knoflook en de peper en vorm hiervan rolletjes van 2 1/2 cm dik en 8 cm lang. Rol deze rolletjes in het membraan en bestrooi deze met het zout.
Wrijf een koekenpan licht in met de boter en plaatse de rolletjes in de pan. Bak de worstjes in 7-10 minuten bruin en gaar. Uit laten lekken en serveer warm.
Zoeken
Laatst gelezen
- Semur Kacang Merah - stoofschotel met rode bonen en tahu
- Dengke Laen - barbeel met een kruidige saus
- Hati sapi masak kacang merah - lever met rode bonen
- Babi Ketjap 5
- Ayam Masak Merah - Kip met tomaat, gedroogde pepers en kruiden
- Babi Acar - varkensvlees in zachtzure saus
- Tahu Goreng Bumbu Bali - gebakken tahu met een Balinese saus
- Arroz Caldo Con Pollo - kippensoep met rijst en gember
- Bebek Kukus Arak - gekruide gestoomde eend met arak
- Sambal Goreng Labu Siam Petai - chayote met peteh bonen in kruidige saus
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
YesterdayWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...