banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Be Sampi Mesitsit - droog gebakken gekruid vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Be Sampi Mesitsit
droog gebakken gekruid vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 gr rundlvees
2000 ml water
1 eetl zout
1 eetl limoensap
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
9 teentjes knoflook
2 eetl ketumbar
1 eetl gerapste palmsuiker
7 cm laos
2 theel trassi
2 kruidnagels
1 theel zout
1 theel zwarte pepper

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg het zout toe. snijd het vlees in 4 stukken en voeg dit toe aan de pan en laat het zachtjes voor 1 uur sudderen totdat het vlees zacht geworden is. Neem het vlees uit de pan en plet het. Pluk daarna het vlees uit elkaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het geheel droog. Meng dan het limoensap erdoor en laat het afkoelen voor het serveren
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39333791