banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Be Sampi Membase Bali - gestoofd gekruid vlees in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Be Sampi Membase Bali
gestoofd gekruid vlees in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr base be sampi (zie recept)
800 gr rundvlees
2 serehstengels, gekneusd
5 cm laos, gekneusd
1000 ml rundvlees bouillon (zie recept)
1000 ml kokosmelk
2 salam leaves
1 theel zout
2 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl olie

Taburan:

garnering
2 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de base voor 3 minutes. Voeg het vlees toe en bak dit in 5 minuten rondom bruin. Voeg dan de sereh, de salam en de laos toe en bak dit nog 2 minuten. Vervolgens de helft van de bouillon toevoegen en het zachtjes laten sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is.  Gebruik de overige bouillon om te zorgen dat het niet droog kookt. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus ingedikt is. Meng dan het zout en de peper erdoor en garneer het met de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689485