Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Be sampi mebase bali - gesmoord rundvlees is kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be sampi mebase bali
gesmoord rundvlees is kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr rundvlees in blokjes van 2,5 cm
2 stengels sereh, gekneusd
2 blaadjes salam
2 cm laos, geschild en fijngehakt
1000 ml water
1000 ml kokosmelk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be sampi

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg dan het rundvlees toe samen met de sereh, de salam, de laos en het water. Laat dit 45 minuten sudderen. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit verder sudderen totdat het vlees gaar en de saus dik geworden is. Peper en zout naar smaak toevoegen. Garneren met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275804