Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Be sampi mebase bali - gesmoord rundvlees is kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be sampi mebase bali
gesmoord rundvlees is kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr rundvlees in blokjes van 2,5 cm
2 stengels sereh, gekneusd
2 blaadjes salam
2 cm laos, geschild en fijngehakt
1000 ml water
1000 ml kokosmelk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be sampi

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg dan het rundvlees toe samen met de sereh, de salam, de laos en het water. Laat dit 45 minuten sudderen. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit verder sudderen totdat het vlees gaar en de saus dik geworden is. Peper en zout naar smaak toevoegen. Garneren met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582