banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Be sampi mebase bali - gesmoord rundvlees is kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Be sampi mebase bali
gesmoord rundvlees is kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten
600 gr rundvlees in blokjes van 2,5 cm
2 stengels sereh, gekneusd
2 blaadjes salam
2 cm laos, geschild en fijngehakt
1000 ml water
1000 ml kokosmelk
zout en peper naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be sampi

Taburan:
garnering:
Bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin de boemboe voor 2 minuten. voeg dan het rundvlees toe samen met de sereh, de salam, de laos en het water. Laat dit 45 minuten sudderen. Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit verder sudderen totdat het vlees gaar en de saus dik geworden is. Peper en zout naar smaak toevoegen. Garneren met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985067