banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Semur Telur Bersantan - kruidige eieren in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Telur Bersantan
kruidige eieren in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
4 teentjes knoflook
6 sjalotjes
2 cm jahe
3 cm kaneel
3 kruidnagels
2 tomaten
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
700 ml kokosmelk
olie

Taburan:
garnering:
100 gr bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Snijd de knoflook en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de kaneel en de kruidnagels voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan de eieren toevoegen en meng goed. Vervolgens de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en meng goed.
Dan al roerend de kokosmelk toevoegen en kook het geheel op laag vuur totdat de saus is ingedikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789599