Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Pad Pat Hoy - gebakken schelpdieren in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Pat Hoy
gebakken schelpdieren in pittige saus

Ingedriënten:

250 gr schelpdieren (cockles, mosselen e.d.)
4 rode lomboks
1 lente-ui
5 basilicumblaadjes
2 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl water
3 eetl olie

Bereiding:
Week eerst de schelpdieren voor 30 minuten in water. Snijd de lomboks en de knoflook in reepjes. Hak de lente-ui grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 30 seconden. Voeg dan de schelpdieren, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker, de oestersaus en het water toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lente-ui en de basilicum toe en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935