zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
- Dendeng Kecap - Krokant gebakken rundvlees
- Acar Artisjok - Atjar van Artisjokharten
- Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten
- Beef Sinigang - vlees en groente in tamarinde saus
- Ayam Besengeh
- Dadar boemboe - pittige omelet
- Gai Hoh Bai Toey - in pandanblad gebakken gestoomde kip
- Pad Phuj Tong - geroerbakte pompoen
- Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
Pad Pat Hoy - gebakken schelpdieren in pittige saus


Pad Pat Hoy
gebakken schelpdieren in pittige saus
Ingedriënten:
250 gr schelpdieren (cockles, mosselen e.d.)
4 rode lomboks
1 lente-ui
5 basilicumblaadjes
2 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl water
3 eetl olie
Bereiding:
Week eerst de schelpdieren voor 30 minuten in water. Snijd de lomboks en de knoflook in reepjes. Hak de lente-ui grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 30 seconden. Voeg dan de schelpdieren, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker, de oestersaus en het water toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lente-ui en de basilicum toe en serveer.
gebakken schelpdieren in pittige saus
Ingedriënten:
250 gr schelpdieren (cockles, mosselen e.d.)
4 rode lomboks
1 lente-ui
5 basilicumblaadjes
2 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl water
3 eetl olie
Bereiding:
Week eerst de schelpdieren voor 30 minuten in water. Snijd de lomboks en de knoflook in reepjes. Hak de lente-ui grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 30 seconden. Voeg dan de schelpdieren, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker, de oestersaus en het water toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lente-ui en de basilicum toe en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.