Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Pat Hoy - gebakken schelpdieren in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Pat Hoy
gebakken schelpdieren in pittige saus

Ingedriënten:

250 gr schelpdieren (cockles, mosselen e.d.)
4 rode lomboks
1 lente-ui
5 basilicumblaadjes
2 eetl oestersaus
2 eetl kecap asin
1 eetl nam pla (vissaus)
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl water
3 eetl olie

Bereiding:
Week eerst de schelpdieren voor 30 minuten in water. Snijd de lomboks en de knoflook in reepjes. Hak de lente-ui grof. Verhit in een wok de olie en bak hierin de knoflook en de lomboks voor 30 seconden. Voeg dan de schelpdieren, de kecap, de vissaus, de peper, de palmsuiker, de oestersaus en het water toe en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lente-ui en de basilicum toe en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252666