banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Asem Kutai - Sajoer van zure aubergine met hom en kuit

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Asem Kutai
Sajoer van zure aubergine met hom en kuit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje kangkung
5 kleine zoete aardappelen
3 zure ronde gele aubergine
50 cm rotanscheut (tongtong kotok)
3 serehstengels, gekneusd
6 cm laos, gekneusd
3 rode lomboks
2000 ml water
160 gr hom en kuit van zoetwatervis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 theel, trasi bakar
1 eetl. suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de rotanscheut open en snijd alleen de kern in kleine stukjes. Snijd de geschilde aardappelen en de aubergines in vier stukken. Snijd de kangkung in wat grove stukken. Ontpit de lomboks. Verhit en water en kook hierin voor de 5 minuten de aardappelen, de aubergines, de rotankern, de hom en kuit, de laos, de lomboks en de sereh. Vis de aubergines en de lomboks uit de pan en wrijf of maal deze met de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Voeg daarna de boemboe bij de overige groenten. Vis 10 stukjes aardappelen uit de pan en pureer deze. Meng de puree daarna weer met overige ingrediënten in de pan. Dan het zout en de kangkung toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569973