banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sayur Asem Kutai - Sajoer van zure aubergine met hom en kuit

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Asem Kutai
Sajoer van zure aubergine met hom en kuit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje kangkung
5 kleine zoete aardappelen
3 zure ronde gele aubergine
50 cm rotanscheut (tongtong kotok)
3 serehstengels, gekneusd
6 cm laos, gekneusd
3 rode lomboks
2000 ml water
160 gr hom en kuit van zoetwatervis
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 theel, trasi bakar
1 eetl. suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijde de rotanscheut open en snijd alleen de kern in kleine stukjes. Snijd de geschilde aardappelen en de aubergines in vier stukken. Snijd de kangkung in wat grove stukken. Ontpit de lomboks. Verhit en water en kook hierin voor de 5 minuten de aardappelen, de aubergines, de rotankern, de hom en kuit, de laos, de lomboks en de sereh. Vis de aubergines en de lomboks uit de pan en wrijf of maal deze met de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Voeg daarna de boemboe bij de overige groenten. Vis 10 stukjes aardappelen uit de pan en pureer deze. Meng de puree daarna weer met overige ingrediënten in de pan. Dan het zout en de kangkung toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818311