banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ayam Tumis Kacang Mete - gebakken kip met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Tumis Kacang Mete
gebakken kip met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
25 gr groene paprika
25 gr rode paprika
100 gr cashew noten, gebakken
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de ui in kleine blokjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert.Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en roer totdat de saus dik wordt.
Vervolgens de paprika en de cashew noten toevoegen en bak het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559801