Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Tumis Kacang Mete - gebakken kip met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tumis Kacang Mete
gebakken kip met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
25 gr groene paprika
25 gr rode paprika
100 gr cashew noten, gebakken
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de ui in kleine blokjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert.Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en roer totdat de saus dik wordt.
Vervolgens de paprika en de cashew noten toevoegen en bak het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 399 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235