Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Tumis Kacang Mete - gebakken kip met cashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tumis Kacang Mete
gebakken kip met cashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kipfilet
1/2 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl kecap manis
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
100 ml water
25 gr groene paprika
25 gr rode paprika
100 gr cashew noten, gebakken
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de ui in kleine blokjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de paprika in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert.Voeg dan de kecap, de vissaus, de peper, het zout en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en roer totdat de saus dik wordt.
Vervolgens de paprika en de cashew noten toevoegen en bak het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930682