banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng-Oseng Daging Mercon Sayuran
gestoofd gekruid rundvlees met groenten

Bahan-bahan:
ingredriënten:
300 gr rundvlees/schenkel
4 witte kool bladeren
3 takjes paksoy
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
1 cm laos
1 theel zout
1 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
1000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Schep het vlees eruit en snijd dit in stukjes. Laat 100ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kool in reepjes en de paksoy in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng alles goed. Voeg het zout, de kecap, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Schep de kool en de paksoy erdoor en bak deze zacht. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook alles zachtjes gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36637596