banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Daging Mercon Sayuran - gestoofd gekruid rundvlees met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng-Oseng Daging Mercon Sayuran
gestoofd gekruid rundvlees met groenten

Bahan-bahan:
ingredriënten:
300 gr rundvlees/schenkel
4 witte kool bladeren
3 takjes paksoy
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
1 cm laos
1 theel zout
1 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
1000 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 rode rawits
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Schep het vlees eruit en snijd dit in stukjes. Laat 100ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kool in reepjes en de paksoy in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en meng alles goed. Voeg het zout, de kecap, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Schep de kool en de paksoy erdoor en bak deze zacht. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook alles zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413867