banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Mercon - zeer pittig gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng-Oseng Mercon
zeer pittig gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees (schenkel)
100 gr rundvlees (zwoerd)
2 salam blaadjes
2 cm lengkuas/laos
1 theel zout
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode rawits
5 rode lomboks
2 cm jahe
1 eetl palmsuiker
300 ml water
6 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam, de laos en 1/2 theel zout en kook het vlees gaar. Zeef en bewaar 200ml bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes.
Snijd de lomboks in stukken. Verhit in een pan 4 eetl olie en bak de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de lomboks zacht. Wrijf of maal het daarna fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de pasta met de jahe voor 4 minuten. Voeg dan het vlees, de palmsuiker en het zout toe en meng goed.
Vervolgens de bouillon toevoegen en kook totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683940